AcceptEmail op Credit Expo in Leuven

AcceptEmail is aanwezig als spreker en exposant op de Belgische Credit Expo. De tweede editie van Credit Expo vindt plaats op donderdag 20 oktober 2016 in de Brabanthal te Leuven.

Het event wordt georganiseerd door Next Level in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement). Naast de beursvloer waar u informatie kunt inwinnen bij de exposanten en netwerken met honderden vakgenoten, kunt u als bezoeker deelnemen aan uiteenlopende seminaries. Diverse sprekers zullen ingaan op trends en actualiteiten met betrekking tot credit (risk) management. Het volledige seminarieprogramma wordt in september bekend gemaakt. De voorlopige exposantenlijst kunt u raadplegen op creditexpo.be

Inzicht in betaalgedrag

Met AcceptEmail versnelt u het betalingsproces voor uw klanten aanzienlijk. Elke drempel die een snelle betaling in de weg staat is weggenomen. Betalingen worden foutloos verwerkt, want dubbele betalingen, foute bedragen, missende referenties of betalingen op verkeerde rekeningen zijn uitgesloten. Ook is te volgen of alle AcceptEmails goed zijn aangekomen, wie er heeft geopend, doorgeklikt en natuurlijk betaald. Met dit inzicht houden bedrijven grip op het betaalgedrag van hun klanten en kunnen sneller in actie komen als een rekening onverhoopt onbetaald blijft. Overstappen naar AcceptEmail is eenvoudig. Wij passen ons makkelijk aan bestaande processen aan en doorlopen samen een stappenplan zodat nieuwe verzenders snel kunnen beginnen. 

Aanmelden

U kunt zich alvast aanmelden voor een bezoek aan onze stand op Credit Expo België, uw registratiecode is CE2016

Luc Vanhecke
Auteur

Luc Vanhecke

Country manager Belgium
België (NL)