AcceptEmail kansmaker voor beste FinTech innovatie van België

AcceptEmail is geselecteerd voor de Startup Pitch Battle, een innovatie wedstrijd voor de meest kansrijke en veelbelovende bedrijven in België op het gebied van technologie voor de financiële sector.

De selectie bestaat uit nieuwkomers in de Belgische FinTech sector. Wat deze bedrijven gemeen hebben is dat zij wezenlijke veranderingen in de financiële dienstverlening – één van de grootste sectoren ter wereld – op tijd hebben opgemerkt en hierop inspelen met nieuwe technologie en diensten. Zulke innovaties worden ook wel ‘disruptive innovations’ genoemd. De Pitch Battle wordt beoordeeld door een jury van onafhankelijke experts:

  • Grégoire de Streel, Oprichter van Belcube
  • Maxime Mandin, Investment Director van BlackFin Capital Partners
  • Wim de Waele, CEO van Eggsplore
  • Bart Becks, Oprichter van Angel.me
  • Thibaut Claes, Innovation Manager van Startup.be
  • Partner van BNP Paribas Fortis

De jury is op zoek naar innovaties die duidelijk een verschil maken voor de gebruiker. AcceptEmail heeft alle kenmerken van een disruptive innovation en speelt in op wat zowel bedrijven als consumenten willen. Met AcceptEmail hebben bedrijven sneller hun geld binnen, tegen minder kosten terwijl ze bouwen aan een betere merkbeleving. En de consument? Die wordt de koning van het nieuwe betaalverkeer. Altijd en overal kunnen betalen, maar wel graag zonder gedoe en zo veilig mogelijk. Met AcceptEmail doe je dat met een druk op de knop, zonder in te loggen en binnen dertig seconden heb je betaald en de bevestiging in je mailbox. 

De eerste FinTech Belgium Summit wordt gehouden op 13 oktober 2016 in Brussel en heeft als doel om pioniers in de Financiele Technologische sector te herkennen en te erkennen. Boek hier tickets

Claudia op den Velde
Auteur

Claudia op den Velde

Marketing & Communicatie
België (NL)