BNP Paribas introduceert iDEAL voor AcceptEmail

Goed nieuws voor zakelijke klanten van BNP Paribas. In navolging van alle Nederlandse grootbanken biedt BNP Paribas nu ook een iDEAL aansluiting voor AcceptEmail. 

Je kunt AcceptEmails ontvangen voor bijvoorbeeld je huur, energie, telefoon, internet, kinderopvang, verzekeringen, onderwijs, krant, tijdschriften, belastingaanslagen en veel meer. AcceptEmail is de standaard voor het betalen van rekeningen via email via breed geaccepteerde online betaalmethodes. Om te kunnen AcceptEmailen heb je als verzender naast een account, ook een digitale betaalmethode nodig. In Nederland is iDEAL het meest populair. Een iDEAL account en contract kun je direct aanvragen bij ING, Rabobank, ABN AMRO, Deutsche Bank en RBS en vanaf nu ook bij BNP Paribas. Al deze banken bieden online de aansluitmethode iDEAL voor AcceptEmail.

Naast betalen met iDEAL is het innen van betalingen via AcceptEmail ook mogelijk via andere digitale betaalmethodes. De verzender van een AcceptEmail bepaalt zelf met welke betaalmethodes zijn klanten kunnen betalen. 

Claudia op den Velde
Auteur

Claudia op den Velde

Marketing & Communicatie
België (NL)