Een betaalverzoek versturen via Twitter kan heel eenvoudig met AcceptEmail

Met AcceptEmail kunnen bedrijven hun klanten ook gepersonaliseerde betaalverzoeken sturen via Twitter. Al sinds 2014 kunnen verzenders van AcceptEmails op deze manier via een Direct Message betaalverzoeken doen. Deze toepassing begint nu ook echt aan te slaan. Het voorziet in een behoefte van onder meer Millennials die gewoon snel en makkelijk willen betalen. 

Peter Kwakernaak, CEO van AcceptEmail over betalen via Twitter: “We lopen meestal voor de muziek uit, ook met deze toepassing, maar nu gaat het ook echt rollen. Dit is bijvoorbeeld handig voor een web care medewerker die een klant een DM wil sturen met daarin een betaalverzoek. In plaats van een email stuur je via Twitter een beveiligd betaalverzoek terwijl je iemand een privébericht stuurt. De ontvanger hoeft alleen maar te clicken en betaalt gewoon op de gebruikelijke manier.“

Vanwege de gebruikersvriendelijkheid en herkenbaarheid is het voor iedereen direct duidelijk wat hij moet doen. Mensen betalen daarom veel sneller en vaker op tijd met AcceptEmail. Ook als je voor de eerste keer een AcceptEmail ontvangt. “Je betaalt gewoon via je eigen bank, bijvoorbeeld met iDEAL, waar je precies ziet wat je aan wie betaalt. De praktijk laat zien dat het aantal (directe) betalingen hoger is dan wanneer je een papieren rekening stuurt die pas enkele dagen later op de deurmat ploft.”

In tegenstelling tot allerlei hippe betaalapps zonder veel bereik borduurt AcceptEmail voort op bestaande infrastructuur. “Met AcceptEmail hoef je geen app te installeren of je gegevens te registreren, om alsnog moeite te doen om te mogen betalen. Wij gebruiken alle moderne communicatiekanalen waaronder email, maar ook tekst, social en online om namens bedrijven betaal– en machtigingsverzoeken te versturen. Onze missie is om betalen van rekeningen makkelijk te maken, via welk kanaal dan ook. “

Wil je ook een demo via Twitter? Volg @AcceptEmail en stuur ons een Direct Message. Je ontvangt dan een beveiligde demo in een privé-bericht van ons terug. 

Claudia op den Velde
Auteur

Claudia op den Velde

Marketing & Communicatie
België (NL)