Primeur voor België: eerste vakbeurs voor credit management.

Dutch Fintech Awards winnaar AcceptEmail is een van de sprekers op de nieuwe vakbeurs Credit Expo in België. Deze eerste editie vindt plaats op woensdag 14 oktober '15 in Flanders Expo te Gent.

Met AcceptEmail versnelt u het betalingsproces voor uw klanten aanzienlijk. Elke drempel die een snelle betaling in de weg staat is weggenomen. Betalingen worden foutloos verwerkt, want dubbele betalingen, foute bedragen, missende referenties of betalingen op verkeerde rekeningen zijn uitgesloten. Ook is te volgen of alle AcceptEmails goed zijn aangekomen, wie er heeft geopend, doorgeklikt en natuurlijk betaald. Met dit inzicht houden bedrijven grip op het betaalgedrag van hun klanten en kunnen sneller in actie komen als een rekening onverhoopt onbetaald blijft. Dit resulteert in structureel lagere kosten voor facturatie en collectie, snelle betalingen en meer tevreden klanten.

Overstappen naar AcceptEmail is eenvoudig. Wij passen ons makkelijk aan bestaande processen aan en doorlopen samen een stappenplan zodat nieuwe verzenders snel kunnen beginnen. Overstappen is zo geregeld. Luc Vanhecke van AcceptEmail legt uit hoe het werkt. Onze sessie begint om 10.30 uur in zaal 5. Mis het niet als u geïnteresseerd bent in onze award-winning betaalservice. Door: Luc Vanhecke, Country Manager AcceptEmail Belgium (Taal: Engels)

Aanmelden als bezoeker kan via: creditexpo.be (uw persoonlijke registratiecode: AE2015)

 


 

Claudia op den Velde
Auteur

Claudia op den Velde

Marketing & Communicatie
België (NL)