Over ons

In 2007 kwam AcceptEmail op de markt als de digitale vervanger voor papieren facturen. Als bedenker van digitaal factureren & betalen via email, groeiden we uit tot marktleider. Met het vervangen van papieren rekeningen en herinneringen, en later ook machtigingen, heeft AcceptEmail een nieuwe markt gecreëerd, die inmiddels volwassen geworden is. Sinds juni 2017 is AcceptEasy de nieuwe naam van AcceptEmail. De nieuwe naam past beter bij het serviceaanbod dat inmiddels veel verder gaat dan alleen email. AcceptEasy is dé partner die realtime betalingen in alle kanalen mogelijk maakt. 

Bedrijven vertrouwen op AcceptEasy bij het transformeren van hun facturatie en debiteurenbeheer, het stroomlijnen van hun administratieve processen en het optimaliseren van klantreizen. De kwaliteit, kennis en toewijding van onze hoogopgeleide medewerkers maken dat we elke klantuitdaging aankunnen. AcceptEasy is ISO gecertificeerd en het SaaS-platform is veilig, schaalbaar en wordt continue gemonitord. AcceptEasy heeft operaties in de VS, Groot-Brittannië, België, Nederland, Canada, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Het team

Luc Vanhecke

Luc Vanhecke

Country manager Belgium

Luc Vanhecke is verantwoordelijk voor AcceptEasy in België. Hij heeft een ruime ervaring in het opzetten van internationale operaties bij IBM, Proton World Americas (smart card payments), Vasco (data security) and Isabel (joint Belgium bank network). Van 2010 tot 2014 was Luc countrymanager Benelux bij Sentenial (SEPA migratieservices) en dus volledig thuis in het veranderende Europese betaallandschap.

Peter Kwakernaak

Peter Kwakernaak

CEO

Peter Kwakernaak is sinds 2008 als CEO eindverantwoordelijk voor AcceptEasy. Hij is al meer dan twee decennia een gedreven en ervaren ondernemer opererend op het snijvlak van ICT en financiële dienstverlening. Peter heeft de oprichting en uitbouw van diverse bedrijven in FinTech op zijn conto, waaronder NetEconomy (software voor AML en fraudedetectie, nu Fiserv) en MaXware (betaalsystemen, nu FIS). Peter is gepassioneerd honkballer en doctorandus in bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Bart de Vries

Bart de Vries

COO

Voorheen werkte Bart de Vries in de financiële sector vanuit Amsterdam en Hong Kong bij diverse toonaangevende financiële instellingen waaronder ABN AMRO, en richtte zich daar veelal op bedrijven in de technologie sector. Bart heeft een BA van Middlebury College en een MBA van Cornell University.

Geerten Oelering

Geerten Oelering

CTO

Geerten Oelering is een breed georiënteerde technisch-commerciële duizendpoot met een passie om nieuwe technologieën bruikbaar te maken voor consumenten. Hiervoor vervulde Geerten management functies in techniek, operatie en productontwikkeling in de telecom, mobiele applicaties en e-commerce. Geerten is afgestudeerd ingenieur.

België (NL)